oferta empleo mallorca tarot gratis y fiable sexo en ocana conocer mujeres valdivia ac pool fiction las palmas sexo ofertas de empleo barcelona pareja madura cenas baile en coruna ciudad mujeres solteras en nigeria hombres solteros santa marta mochilas instituto chica migraciones citas en linea peru conocer sistema latinoamericano de citas contacto chicas vecindario fucino porco grupos de whatsapp conocer chicas ciudades suizas mas bonitas sidreria paginas para conocer mujeres en peru conocer chicas de san juan delos morros mujer casada busca casado conocer chicos hoteles en cancun para solteros milanuncios contacto mujeres madrid adeslas citas online zaragoza chat contactos mujeres sevilla whatsapp sexo imagenes 803503 natural de merida ofertas buscar hombres por internet contactos alcala de henares mujeres conocer personas de otros paises app que decirle conocer mujeres en posadas misiones hoteles tossa de mar pension completa perder el miedo a conocer gente nueva viciosas del sexo citas en internet gratis géolocalisation mobile bouygues

Cupa Allianz Tiriac – Auto Schunn

0
Reclama:

Transalpina Ski resort – Cupa AllianzTiriac – Auto Schunn – editia a II-a 21 – februarie 2015

 

 

Programul de desfasurare al concursului

Ora 8.30 montarea traseului

Ora 8.30-9.30 distribuirea numerelor de concurs (la SECRETARIAT)

Ora 10.00 afisarea grilei de start

Ora 10.15-10.45 recunoașterea traseului

Ora 11.00 START primul concurent

Ora 14.00 afișarea rezultatelor provizorii

Ora 15.30 afișarea rezultatelor definitive

Ora 16.00-16.30 festivitatea de premiere

 

 

REGULAMENT CONCURS
Transalpina Ski resort – Cupa AllianzTiriac – Auto Schunn

1. ORGANIZATOR

Organizatorul competitiei “CUPA Allianz Tiriac – Auto Schunn -editia II” desfasurata la Ski Resort Transalpina, este SC ACOMIN SA , cu sediul in Deva, str. Ulpia, nr.15. Competitia se va desfasura conform prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, dar nu inainte de a anunta publicul in prealabil.

2. SCOPUL Scopul acestui concurs este de a promova practicarea schiului – in toate judetele din tara.

3. LOCUL DE DESFASURARE Ski Resort Transalpina – partia teleschi 1.

4. CONDITII DE DESFASURARE Se va desfasura un concurs de slalom uriaș intr-o singura mansa.

5. ARBITRII Pe parcursul traseului vor fi arbitrii care vor supraveghea trecerea corecta a concurentilor printre porțile montate pe traseu.

6. CRONOMETRAJUL Va fi asigurat cu aparatură electronică de personal calificat cu o experientă bogată in organizarea competitilior de acest gen.

7. CONCURENTI Statutul concursului este OPEN, la start putandu-se alinia orice iubitor al acestui sport. Concurentii vor fi impărțiți in patru grupe in funcție de anul nașterii. În cadrul fiecarei grupe vor fi două subgrupe (femei și barbati). I. 18-25 de ani, nascuti/nascute intre 1988 – 1995 II. 26 – 40 de ani, nascuti/nascute intre 1973 – 1987 III. 41-55 de ani, nascuti/nascute intre 1958 – 1972 IV. peste 55 de ani, nascuti/nascute inainte de 1958

8. TRASEU Pârtia alocată pentru concurs va fi partia teleschi 1, cea din partea dreapta a sensului de urcare. Se va asigura partia prin plase de protective. Pârtia va fi inchisă pe durata concursului pentru practicanții sporturilor de iarnă din afara concursului. Accesul publicului spectator se va face pe jos, pe langa pârtia rezervata monitorilor si scolilor de schi.

9. ORDINEA DE START Femei grupa IV Barbati grupa IV Femei grupa III Barbati grupa III s.a.m.d Neprezentarea la start în ordinea stablită (întârziere la start) duce la pierderea intrării în concurs. Listele de start vor fi afişate la secretariat.

Reclama:

10. INSCRIEREA Înscrierea este liberă, fără taxe de participare. Se poate inscrie in competitie orice practicant al schiului. Numărul maxim al concurenților va fi de 150, înscrierea fiind facută în ordinea cronologica a primirii cererilor de înscriere. Cei care se înscriu peste acest număr vor fi trecuți pe o listă separată si vor fi incluși in concurs in ordinea înscrierilor, in locul celor care, din diferite motive, nu s-au prezentat în timpul regulamentar pentru ridicarea numerelor de concurs sau nu au putut sa ia parte la concurs. Ridicarea numerelor de concurs se va face in ziua competitiei incepand cu ora 08:30, de la secretariatul special amenajat la locatia competitiei, în timpul special alocat (vezi PROGRAMUL DE DESFASURARE). Ridicarea numerelor de concurs se va face numai cu prezentarea buletinului Lipsa buletinului sau întârzierea la secretariat pentru ridicarea numerelor va duce automat la excluderea din concurs. Înscrierea se va face în baza unei FISE DE INSCRIERE Concurenţii se pot înscrie dupa cum urmează: 1) prin e-mail – completand cu toate datele solicitate FISA DE INSCRIERE, care poate fi descarcata de pe www.trans-alpina.ro , completata si trimisa pe adresa: ramona.fodor@quasar.ro 2) prin fax –- 0254 206.291 3) personal – la sediul secretariatului ( sau la CASIERIE) aflate in cadrul Ski Resort Transalpina . Termen limita de inscriere: Vineri 20 Februarie ora 12.00

11. DESFASURARE Concursul constă intr-o singura manșa de concurs precedat de câte o coborâre de recunoastere. Concurenţii au dreptul de a recunoaşte traseul cu porţile montate, fie păşind în susul pârtiei pe marginea traseului sau schiind uşor printre porţi în șir indian. Concurenţii vor purta în mod obligatoriu numărul de concurs atribuit prin tragerea la sorţi. Se interzice schiatul prin porţi în stil de competiţie in timpul recunosterii traseului, acest lucru putând duce la excluderea din concurs. Concurenţii vor fi prezenţi în zona de start cu cel puţin 15 min înaintea intrării in concurs conform listei de start afișată la secretariat. Concurenții care întârzie si nu respectă ordinea de start vor fi descalificați.

12. PROGRAMUL DE DESFASURARE Ora 8.30 montarea traseului Ora 8.30-9.30 distribuirea numerelor de concurs (la SECRETARIAT) Ora 10.00 afisarea grilei de start Ora 10.15-10.45 recunoașterea traseului Ora 11.00 START primul concurent Ora 14.00 afișarea rezultatelor provizorii Ora 15.30 afișarea rezultatelor definitive Ora 16.00-16.30 festivitatea de premiere

13. ECHIPAMENTUL Concurentul se va echipa in mod corespunzător pentru a-și asigura siguranța. Se recomanda purtarea căștii.

14. CONTESTATII Contestațiile se depun in termen de 15 minute dupa afisarea rezultatelor provizorii.

15. PREMIEREA Pentru stabilirea clasamentului se va lua în calcul timpul realizat in cadrul mansei. Se acorda DIPLOME, CUPE si MEDALII pentru locurile 1, 2 si 3 din fiecare grupă separat femei / barbati și DIPLOME de participare pentru restul participantiilor. Totodata castigatorilor li se vor acorda cadouri surpriza.

16. REGULAMENTUL COMPETITIEI Regulamentul competitiei este disponibil gratuit oricarui participant pe site-ul domeniului schiabil www.trans-alpina.ro sau la sediul secretariatului concursului

17. DIVERSE Prin inscrierea in competitia „Cupei Allianz Tiriac – Auto Schunn – editia a II-a” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si sunt de acord ca, numele si prenumele participantilor sa fie facute publice pe site-ul competitiei la sectiunea „inscrieri” si la sectiunea „clasament”. De asemenea, pozele efectuate in timpul desfasurarii competitiei pot fi facutepublice si folosite de catre organizator in scopuri publicitare, fara alte obligatii din partea Organizatorului

18. ACCESUL LA TRANSPORTUL PE CABLU Organizatorul va acorda tuturor participantilor un pret special de 50 lei pentru skipass-ul de o zi la tarnsportul pe cablu din ziua respective, pe baza CI si a fisei de inscriere in concurs completata la fata locului.

Reclama:

Comentarii

comentarii

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com