TransAlpina Bike Fest 2015

shedule-day1-freeride-downhill
Reclama:

Primaria Municipiului Târgu-Jiu, în colaborare cu Asociația Trix Bike, Serviciul Salvamont Gorj și Consiliul Județean Gorj, organizează „Transalpina Bike Fest”, eveniment dedicat promovării turismului de aventură din zona montană a județului Gorj și promovării operelor brâncușiene de la Târgu-Jiu.
Prima ediție a „Transalpina Bike Fest” are loc în intervalul 28-30 august 2015, perioadă în care peste 400 de pasionați ai ciclismului montan vor ajunge la Târgu-Jiu și pe Transalpina, cea mai înaltă și frumoasă șosea din Europa.

Evenimentul incepe vineri , 28 august, de la ora 10, de cand sunt asteptati concurentii sa soseasca, pe parcursul intregii zile. Se fac inscrieri, se anunta programul, se dau detaliile referitoare la cazare si masa.

In cursul serii, de la ora 18, incepe festivitatea de deschidere cu DJ Westman, spectacol de Bun Venit cu: 24 HOURS EMERIC IMRE, iar spectacolul cu muzica si lumini va continua in cursul noptii.

Reclama:

Sambata, de la ora 10, incep concursurile propriu zise iar apoi sunt anuntati castigatorii. La ora 19 este organizata “Cina ciobaneasca traditionala”, pentru cei ce doresc o cina „ca la munte”, traditionala.

Incepand cu ora 20 incepe concertul  Iris şi Trooper, iar de la ora 23, special pentru biciclesti, urmeaza o noapte de  muzica Techno/House/Trance/Rave/Acid/Disco si Dance Contest, Mega Party.

Duminica , la ora 14 se formeaza convoiul ce se va indrepta spre TG-JIU, iar acolo va fi urmata ruta COLOANA FĂRĂ SFÂRȘIT – CALEA EROILOR – PARCUL CENTRAL – SHOPPING CITY TÂRGU-JIU – PIAȚA PREFECTURII.

In Tg-Jiu, incepand cu ora 19, toata lumea este invitata in Piata Prefecturii unde vor canta Armand Calotă, Claudia Motea, Emma Band, Tavi Colen & Band, Nono Semen, Octavia Geamănu, Horațiu Mălăele, Pact

Spectacolul va dura pana la ora 22, cand evenimentul pe acest an se incheie.

 

Reclama:

Comentarii

comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.